Taxe pentru serviciile școlii sportive : primăria da, consilierii ba

0
139

Astăzi la ședința Consiliului municipal Soroca s-a propus spre aprobare un proiect de decizie, care acordă dreptul școlii sportive orășenești să poată încasa plăți pentru prestarea anumitor servicii. Primăria și-a justificat proiectul, prin faptul că  la moment instituția nu are suficienți bani în buget pentru reparații. Directorul școlii sportive, Serghei Tîmco, a menționat că plățile urmează să fie colectate de la maturi și nu de la copiii care sunt înscriși și frecventează școala.

Proiectul de decizie a stârnit controverse, fiindcă nu prevedea în mod expres aspecte legate de persoana responsabilă și modul de colectare a banilor. Consilierul Victor Său a propus ca din soldul disponibil să fie alocați acei 15 mii de lei, de care are nevoie școala sportivă. Și consilierul Iurie Todirean și-a expus nedumerirea referitor la colectarea taxelor, or în opinia conselierului, sportul ar trebui să fie accesibil pentru toți oamenii.

În final cu votul tuturor consilierilor proiectul de decizie a fost modificat, serviciile școlii sportive în continuare vor fi fără plată pentru toți doritorii.


Articolul precedentUn șofer de 32 de ani a intrat cu mașina în poarta cimitirului
Articolul următorCând se vopsesc ouăle de Înălțarea Domnului și ce este bine să faci cu ele. Tradiția pe care este bine să o respecte toți credincioșii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.