DECLARAȚIE: Consiliul Unirii din Soroca susține Marșul Centenar

0
165

DECLARAȚIE

Prin prezenta, Consiliul Unirii din Soroca susține Marșul Centenar care a pornit de la Alba Iulia la 1 iulie 2018, având proiectat ca activitate finală întrunirea românilor de pe ambele maluri ale Prutului în municipiul Chișinău.

Totodată condamnăm atitudinea autorităților responsabile de blocarea intenționată a trecerii hotarului acestui grup din Marșul Centenar, cât și o tratare discriminatorie a membrilor grupului printre care sunt și soroceni.

Cerem ca să fie permisă intrarea în Republica Moldova a activistului unionist George Simion, căruia i-a fost interzisă fără nici un temei legal să treacă hotarul.

În acest context, Consiliul Unirii din Soroca cheamă toată suflarea românească să participe pe 1 septembrie 2018 la Momentul Unirii, care va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău la ora 12:00.

P.S. Sorocenii, doritori de a participa la acest eveniment important, se pot înscrie contactând persoanele responsabile, la numere de tel. 069322731 (Mihai) 068033873 (Raisa).

Articolul precedentEMISIUNEA OBSERVATORUL: Tinerii Sorocii – potențial, probleme și soluții
Articolul următorAcțiuni ce aparțin S.A.”Drumuri-Soroca”, expuse la licitații “cu strigare”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.