Subdiviziunea Soroca a Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a primit trei automobile noi, echipate pentru desfășurarea atribuțiilor de serviciu

0
286

Astăzi, la Chișinău, a avut loc evenimentul de predare – primire a 35 de unități de  transport, echipate pentru desfășurarea atribuțiilor de serviciu,  care au fost repartizate Subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

La eveniment au participat directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Radu Musteață, vicepremierul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării , Dumitru Alaiba, directoarea de țară a Băncii Mondiale pentru Moldova, Inguna Dobraia, dar și reprezentanții – beneficiari ai Subdiviziunilor teritoriale pentru siguranța alimentelor.

Trei din aceste automobile au fost repartizate subdiviziunii Soroca a ANSA. După cum ne-a relatat domnul Tudor Moraru, șeful subdiviziunii Soroca, aceste automobile de marca Dacia Duster sunt gigitalizate și înzestrate cu un frigider pentru păstrarea probelor prelevate. Acum, reprezentanții autorităților vor deveni mai rapizi și mai eficienți la îndeplinirea sarcinilor, în timp ce antreprenorii vor primi documentele permisive la cerere la fața locului.

 


Articolul precedentLocalnicii din satul Pîrlița au fost verificați în materie de protecție civilă / GALERIE FOTO
Articolul următorAndreea vrea să trăiască! Tu o poți ajuta, noi o putem ajuta să-i redăm zâmbetul
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.