Stradela Cocorului din Soroca, pe aici poți trece doar în zbor / VIDEO

0
360

Stradela Cocorului din regiunea Bujorăuca a municipiului Soroca pare uitată de toți. Pe timp uscat cu greu poate fi urcată sau coborâtă, dar când plouă, ninge sau este lapoviță aceasta devine impracticabilă. 

De șase ani localnicii au parte doar de promisiuni goale și așteaptă să fie auziți. Dealul se transformă pe timp de iarnă într-un derdeluș pe care cetățenii cu greu pot merge.

Am fost sesizați de cetățeni printr-un mesaj venit pe adresa redacției prin butonul SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ, așa că am mers să vedem și noi această stradelă.

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problem și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentAu murit 400.000 de oameni, nu de Covid, dar din cauza … poluării aerului
Articolul următorPatru Asociații Obștești din raionul Soroca încurajează cetățenii să participe în procesele decizionale privind dezvoltarea durabilă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.