Știrile false: cine le distribuie și cum ne putem proteja de ele?

0
142
Știrile false pătrund în mintea ta pe cele mai nebănuite căi ale mass-mediei și ale internetului, dar tu ești un om cu rațiune, trebuie să gândești și să analizezi informația! În cadrul Campaniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS!, desfășurată de Asociația Presei Independente (API), invităm cetățenii din raionul Soroca să participe în grupul de pe Facebook Soroca – OBSERVATORUL.md, la evenimentul live „Știrile false: cine le distribuie și cum ne putem proteja de ele?”, care va avea loc pe data 22.12.2020, ora 19:00. Salvează-l în calendar.
 
Am pregătit și un concurs cu premii precum căni și tricouri pentru cei mai activi participanți la discuții. Promitem să afli informații noi și curioase de la experții menționați mai jos.
Speakerii evenimentului:
Petru Macovei, director executiv API (Ce sunt știrile false? Cine și de ce le creează și le distribuie? Ce este propaganda și cum se manifestă ea?);
Lilia Zaharia, coordonatoare Campania STOP FALS! (Falsurile din rețelele sociale. Fenomenul clickbait. Cum ne protejăm de falsuri).
Descoperă mai multe produse ale campaniei STOP FALS! pe StopFals.md. Învață să faci diferența dintre fapte reale și informații mincinoase, ca să nu te prindă propaganda pe nepregătite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.