„Steliștii” de la Racovăț — la un pas de titlu!

0
34
foto simbol

După victoria de duminica trecută, fotbaliștii din Racovăț se pot considera principalii favoriți la titlu, or până la finele competiției au rămas doar trei etape, iar diferența dintre favorite este deja de patru puncte.

Astfel, meciul terminat cu cel mai de fotbal scor, 1-0, a demonstrat că tânăra formație antrenată de Petru Ciobanu are tot viitorul înainte, iar veteranii de la Soroca au demonstrat că mai au „praf în pușcă”… Apropo, în celelalte meciuri oaspeții au fost superiori gazdelor, acumulând 9 puncte din 9 posibile! Iată și rezultatele tehnice ale etapei: STEAUA-SOROCA: 1-0; PRIETENIA AGRO-RUBLENIȚA: 2-3; OCOLINA-FULGER: 3-5; VISOCA-RULTEHCOM: 2-3. FC BĂDICENI a stat. Dacă analizăm atent clasamentul, vedem că, în linii mari, este pecetluită și soarta ultimului loc, care în proporție de 90 la sută va „reveni” echipei din Ocolina:
Duminică, cu începere de la ora 10:00, se vor disputa meciurile etapei a XVI-a, în care statutul „meciurilor de foc” îl au partidele de la Soroca, unde gazdele vor primi replica puternicei formații din Șolcani și de la Rublenița, unde elevii antrenorului Ilie Manea vor încerca să pună „piedică” liderului și să spere la un loc pe podium (mai cu seamă, dacă șolcănenii pierd în meciul cu sorocenii)… Astfel, în ultimele trei etape, Steaua va juca cu Rublenița (d), Fulger (a) și Ocolina (d), iar „orășenii” au meciuri cu Rultehcom (a), Bădiceni (d) și Visoca (d). Pe de altă parte, pretendentele la locul III joacă după cum urmează: FC Rublenița: Steaua (a), Rultehcom (d) și Bădiceni (a); FC Rultehcom: Soroca (d), Rublenița (a) și Fulger (d); Prietenia Agro: Fulger (d) și Ocolina (d). Echipele de pe ultimele două locuri au de disputat câte două meciuri acasă: Ocolina — cu Prietenia Agro și Steaua, iar Visoca — cu Bădiceni și Soroca.

(Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.