SPRE ATENȚIA ȘOFERILOR: De mâine traversarea frontierei prin punctul de trecere rutier ”Otaci-Moghiliov-Podolsk” pentru autocamioane de mare tonaj va fi limitată

0
48

Poliția de Frontieră în comun cu Serviciul Vamal informează că, în legătură cu efectuarea unor lucrări de reparație a porțiunii de drum care leagă Republica Moldova și Ucraina prin punctul de trecere  rutier ”Otaci-Moghiliov-Podolsk”, traversarea frontierei pentru autocamioane de mare tonaj va fi limitată.

Potrivit autorităților ucrainene, lucrările sunt preconizate pentru perioada 10 martie-10 aprilie 2020, timp în care traficul pentru autocamioanele de mare tonaj (cu remorcă sau semiremorcă) pe direcția de intrare în Republica Moldova va fi restricționat. Totodată, menționăm că traficul de autoturisme și autocare nu va fi afectat de lucrările de reparație, fiind utilizată banda de circulație reversibilă.

Tot din motivul efectuării lucrărilor de reabilitare a părții carosabile pe tronsonul Palanca, în perioada 16 martie – 31 iulie 2020, traficul de camioane cu masa totală mai mare de 10 tone și autocarele de pasageri care depășesc 21 de locuri va fi redirecționat prin postul vamal Tudora.

În aceste condiții, îndemnăm participanții la traficul transfrontalier să-și planifice ruta din timp, luând în calcul recomandările autorităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.