Sportivul Alexandru Solovei și consilierul Nichifor Luca sunt propuși pentru Titlul ”Cetățean de Onoare al Raionului Soroca”

0
932

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Raional Soroca din luna iulie, sunt incluse două proiecte de decizie cu privire la acordarea titlului onorific ”Cetățean de Onoare al Raionului Soroca”. Persoanele înaintate sunt Sportivul Alexandru Solovei și consilierul Nichifor Luca.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova l-a propus pe sportivul Alexandru Solovei, primul sorocean-campion mondial la un sport olimpic. Proiectul poate fi accesat AICI. Consilierul Nichita Luca, este înaintat pentru acest titlu de către colegii din fracțiunea Blocului ACUM din Consiliul Raional Soroca. Proiectul poate fi accesat AICI.


Articolul precedentOrchestra Prezidențială și vestita fanfară „Zece prăjini” din Iași vor cânta duminică la Soroca / VIDEO
Articolul următorIarmarocul „Produs de Soroca” își deschide duminică porțile
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.