Sportivele de la Clubul Sportiv „Soroca-Baschet” au ocupat locul II, iar cele din Drochia au fost pe III, la un turneu republican.

0
52
  Sportivele care reprezintă Clubul Sportiv „Soroca-Baschet” au ocupat locul II la un turneu republican, care a avut loc în orașul de pe Nistru. Câștigătoare a competiției a devenit formația Școlii Sportive nr.2 din Bălți, iar locul III a fost câștigat de baschetbalistele Școlii Sportive din Drochia.
  Turneul printre echipele de junioare a fost organizat de primăria Soroca, Școala Sportivă Municipală, Agenția Teritorială Olimpică, Federația de Bascet din Republica Moldova și dedicat Zilei Internaționale a Femeii. În afar de cele trei echipe a mai participat și o formație din orașul Râșcani. (FOTO: Agenția Olimpică Soroca)
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSoroceanul Vitalie Damașcan, a marcat al nouălea gol al sezonului în România / VIDEO
Articolul următorLudoteca – o nouă „carte de vizită” a bibliotecii pentru copii „Steliana Grama”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.