Spitalul raional Soroca va primi o Stație pentru producerea oxigenului

0
144
În baza proiectului de regionalizare a spitalelor din Republica Moldova, finanțat de Organizația Mondială a Sănătății, Spitalul Raionale Soroca va primi o stație pentru producerea oxigenului cu o capacitate de 30 m3.
   Or, problema cu oxigenul este foarte stringentă pentru spital. Zilnic se folosesc câte 30-40 baloane mari, care sunt transportate de la Bălți. Aceasta înseamnă  niște cheltuieli enorme. La moment se construiește fundamentul, pe care va fi instalată această stație. În decurs de două săptămâni stația va fi adusă la Soroca și vor fi conectate la oxigen secțiile Terapie Intensivă și Unitatea de Primire Urgentă. Ulterior vor fi conectate și alte secții ale spitalului. (SURSA: ÎMSP Spitalul Raional Soroca)
Articolul precedentCătre anul 2035, în RM vor rămâne mai puțin de 2.400.000 de cetățeni
Articolul următorTemperaturi de primăvară, +10 grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.