Spitalul din Soroca va primi medicamentul Remdesivir, pentru tratarea formelor moderate de COVID – 19

0
237

Șapte mii de flacoane de Remdesivir, achiziționat de Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate, pentru tratamentul în staționar al pacienților cu forme moderate de COVID-19, au ajuns astăzi în Republica Moldova și vor fi repartizate spitalelor din țară, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în toate spitalele din țară vor fi organizate instruiri privind utilizarea corectă a medicamentului Remdesivir în tratamentul pacienților infectați cu COVID-19.

Remdesivir a fost inclus în Protocolul Clinic Național Provizoriu, la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, fiind recomandat pentru tratamentul pacienților spitalizați cu COVID-19, cu o formă moderată a bolii.


Articolul precedentPandemia își va pune amprenta pe sărbătorirea Crăciunului și Revelionului ?
Articolul următorÎn raionul Soroca au fost desfășurate activități de prevenire a coronavirusului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.