Sorocenii sunt invitați la sărbătoarea MĂRȚIȘOR 2018

0
50

Astăzi începe tradiționalul Spectacol muzical „Mărţişor în prag de primăvară”, care va avea loc în incinta Palatului de Cultură, cu începere de la ora 17.00. Sunt invitați toți doritorii, iar intrarea este gratis.

La eveniment vor evolua Orchestra de fanfară, Teatrul dramatic „Prometeu”, Clubul de dansuri sportive ,,Prestige”, Corul ,,Belcanto” de la Şcola de Arte „E.Coca”, Colegiul de Arte ,,N.Botgros”, Colegiul ,,M.Eminescu”, Ansamblul folcloric ,,La izvoare” din Vărăncău, Ansamblul de muzică şi dansuri populare ,,Nistrenii”. De asemenea, în hol vor fi expuse desene și obiecte de artizanat.

Mâine, 2 martie, va fi organizat un concert cu participarea formațieiConcertino Band”,  conducător Eugen Negruţa, municipiul Chişinău, începând cu ora 16.00.

Vezi detalii despre întregul program aici – MĂRȚIȘOR 2018: Vezi programul artistic

Articolul precedentIarăși nu funcționează semaforul de lângă Societatea orbilor
Articolul următorInternews în parteneriat cu National Geographic va organiza o tabără fotografică la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.