Sorocenii sunt invitați la Festivalul „Trandafir de pe Cetate”, în recital Ioana Căpraru

0
945

Duminică, 20 iunie, la Soroca va avea loc Festivalul–concurs zonal televizat al interpreţilor de folclor „Trandafir de pe Cetate”. De la ora 10:00 participanții vor concura în Palatul de cultură, iar seara la 18:00 va avea loc gala concursului în Cetatea Sorocii. Sorocenii vor avea parte și de un recital al interpretei Ioana Căpraru.

Festivalul-concurs zonal televizat al interpreţilor de folclor „Trandafir de pe Cetate” este organizat de Secţia Cultură şi Turism a Consiliului Raional Soroca, Televiziunea locală SOR-TV în parteneriat cu Centrul Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial. Parteneri media – ziarele „Observatorul de Nord” şi „Ziarul Nostru”.

Articolul precedentÎncă un sorocean candidează pentru funcția de deputat în parlamentul RM. Vezi despre cine este vorba.
Articolul următorÎn două săptămâni, barza a mai adus 16 soroceni: 7 fetițe și 9 băieței
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.