Sorocenii sunt invitați de astăzi la Zilele Filmului Românesc

0
46

“Zilele Filmului Românesc la Chișinău, 2020”, eveniment tradițional ajuns la cea de-a VI-ea ediție, urma să ajungă în acest an și la Soroca, dar din cauza pandemiei nu a fost să fie. În schimb sorocenii ca și toți ceilalți concetățeni pot urmări aceste filme online de astăzi până duminică. 

Evenimentul este organizat de Asociația Cineaștilor Independenți din Republica Moldova ALTERNATIVE CINEMA în parteneriat cu ROVA FILM București. Ediția din acest an se va desfășura între 22-25 octombrie 2020 doar online pe www.zfrmd.ro
Ajuns în 2020 la ediția a VI-a, cel mai important eveniment din Republica Moldova dedicat cinematografie române, Zilele Filmului Românesc de la Chișinău, își continuă misiunea de a oferi șansa publicului basarabean să vadă, în proiecții gratuite, cele mai noi și mai importante producții, incluse în selecția marilor festivaluri, și să (re)descopere titluri clasice.
“ZFR Chișinău se adaptează la noile condiţii determinate de pandemie, când sălile de cinema sunt şi cel mai probabil vor mai rămâne închise, astfel că ediţia din acest an se va desfășura exclusiv online, prin intermediul unei platforme profesioniste, în condiţii de maximă siguranţă. Vom păstra însă intacte structura şi principiile de până acum: patru zile de eveniment; proiecţii unice cu filme recente arătate în premieră în Republica Moldova, prezentate la ore fixe, după un program prestabilit, ca de festival; acces liber; secţiuni tradiţionale (Filme noi, Focus, Retro, Filme pentru copii)” anunță organizatorii. 

Articolul precedentUn bărbat căutat de 4 ani a fost reținut de oamenii legii și transportat la Procuratura raionului Soroca
Articolul următorCu drag, de la București la Bădiceni!
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.