Sorocenii câștigă în deplasare și păstrează șanse (teoretice) de promovare

0
114

Victorie cumva neașteptată a sorocenilor în deplasarea de la Pepeni. Acest meci avea o conotație importantă pentru configurația clasamentului, dar puțină lume se aștepta la o victorie atât de convingătoare.

Dacă ținem cont de ultimele două eșecuri în fața liderilor incontestabili ai turneului, formațiile din Edineț și Fălești, cele trei puncte din meciul cu o echipă care aspiră la un loc pe podium ne mai permit să sperăm, fie și teoretic, la promovare. Pe de altă parte, eventuala promovare mai depinde de planurile și de posibilitățile financiare a administrației locale or, una este să promovezi și alta e să te menții pe poziții. Există mai multe exemple când unele echipe au promovat în eșaloanele superioare, pentru ca peste un an-doi să dispară cu totul din peisajul fotbalistic moldovenesc… Din celelalte rezultate merită atenție victoria la limită a liderului și scorul de hochei înregistrat în meciul direct dintre ultimele două clasate: FC FĂLEȘTI-CRUIZ SPORT: 2-1; FC PEPENI-INTER: 1-4; FC REZINA-FC RÎȘCANI: 0-2; SPORTING-INTERSPORT: 3-6. Meciul FC EDINEȚ-ACADEMIA VIITORUL va avea loc mâine, 13 iulie, iar rezultatul lui nu va afecta semnificativ clasamentul:

După această etapă, campionatul în Divizia B ia o pauză, până pe data de 31 august, când sorocenii vor juca în deplasare, cu FC Rezina.

Dan AOLEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.