Soroceanca Irina Kupko a lansat primul ei clip / VIDEO

0
2648

Soroceanca Irina Kupko, despre care Observatorul de Nord a scris și anterior, s-a lansat ca interpretă într-un videoclip alături de Luca. „Pe vechi” se intitulează piesa, cântată în duet. Amintim că Irina este o tânără soroceancă a cărei versuri au devenit șlagăre, printre acestea sunt “Doar noi”, interpretată de Alina Eremia și Mark Stam (versuri Mark Stam și Irina Kupko), “IMPAR”, cântat de Mark Stam (versuri “The Motans” (Denis Roabeș), Mark Stam și Irina Kupko), La La La“ de GINIA (muzică și versuri Virginia Rusu (Ginia), Irina Kupko, Edward Sanda), Perfectul Imperfect“ de Irina Rimes (muzica și text: Irina Rimes, Irina Cupco), Dragoste, vă rog!“ de Cleopatra Stratan & Edward Sanda (muzică și versuri Edward Sanda și Irina Kupko) ș.a.

Irina Kupko: A fost odată ca niciodată o căzătură. Serios, așa a început, cu căzătura mea în studio de pe un scaun stricat, când am făcut prima oară cunoștință cu Luca și am scris piesa. Atunci m-am gândit: ‘Dacă eu am căzut, măcar piesa să ajungă sus. Băieții deja aveau strofa și am continuat să compunem împreună. Ne-am conectat la același film și fiecare și-a transpus trăirile pe note și în versuri.

De menționat că talentul Irinei Kupko a fost dezvoltat la “academia” muzicală “Bravo Star” din Soroca, condusă de Ludmila și Valeriu Ceban.

Muzica și versurile piesei „Pe vechi” sunt semnate de Alexandru-Vlad Ciobanu, Vijay, Grigoraș Luca și Irina Kupko, iar partea instrumentală este realizată de Edward Sanda și Alexandru-Vlad Ciobanu.

Citiți aici și un interviu acordat de Irina Kupko acum trei ani pentru Observatorul de Nord – https://observatorul.md/cultura/2018/07/23/49446_irina-cupco

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.