Șoferul unei companii de taxi din Soroca, prins în stare de ebrietate narcotică

0
106

În perioada 18 – 19 octombrie oamenii legii au reținut doi bărbați din Soroca, suspectați de mai multe infracțiuni.

Astfel, la 18 octombrie polițiștii au descins o percheziţie autorizată la domiciliul unui bărbat de 47 ani, locuitor al orașului Soroca, unde au fost depistate: o sacoşă cu plante mărunţite de cînepă, ramuri uscate de cînepă, seringi foste în folosinţă şi diferite precursorii ce servesc pentru prepararea drogurilor.

Suspectul este cercetat în stare de libertate şi este bănuit în ,,circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora fără scop de înstrăinare” în proporţii deosebit de mari. Acesta riscă închisoare de la 1 la 6 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

În al doilea caz, polițiștii au oprit un automobil de model „Dacia Logan”, condus de un bărbat cu vârsta de 36 ani, angajatul unei companiei de taxi din Soroca. După ce a fost supus testului pentru aprecierea stării de ebrietate narcotică, rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv. Acesta presta servicii de transportare a pasagerilor. Fiind efectuată o percheziţie la domiciliul ultimului, au fost depistate şi ridicate plante de cînepă mărunţită şi un dispozitiv de întrebuințare a substanțelor narcotice.

La moment oamenii legii cercetează cazul. Totodată, şoferul s-a ales cu un dosar penal pentru ,,păstrare plantelor cu conţinut narcotic, fără scop de înstrăinare” și riscă închisoare de pînă la un an. Şoferul este cercetat în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.