Sistemul de canalizare din municipiul Soroca va fi dezvoltat din banii Băncii Mondiale

0
217

  Veste bună pentru soroceni. Recent, Banca Mondială a aprobat o finanțare în valoare de 44.1 milioane de euro pentru cetățenii Republicii Moldova. Acești bani au fost oferiți pentru implementarea proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”.

   După cum a declarat Minsitrul Infrastructurii și Dezvoltării regionale, Andrei Spânu, circa  66.500 de cetățeni din mai multe localități ale republicii vor beneficia de servicii mai bune de aprovizionare cu apă potabilă și canalizare. Oficialul a spus că  o parte din bani va fi alocată pentru îmbunătățirea condițiilor de igienă în 100 de școli și 25 de instituții de asistență medicală din zonele rurale.

   Bani din acest proiect vor fi alocați și pentru dezvoltarea sistemului centralizat de canalizare din municipiul Soroca.  

Articolul precedentTrist. COVID-ul a mai ucis 27 de persoane. Printre victime este și un sorocean de 67 ani.
Articolul următorCe fac instituțiile de stat pentru a atrage specialiști și a-i menține fericiți
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.