…și Serviciul Vamal raportează colectări de 16 miliarde, inclusiv 913.000 lei din amenzi!

0
26
Mai mult de jumătate din venituri au fost asigurate de Serviciul Vamal - 20,603 mlrd. lei (+6,4%

  De la începutul anului, Serviciul Vamal a colectat în Bugetul de Stat 16.000.000.000 de lei. Numai în septembrie fiind colectate la Bugetul de Stat peste 2,1 miliarde lei.

  Pe parcursul lunii trecute au fost perfectate 47.313 declarații vamale și constatate 338 de încălcări ale legislației vamale. Cele mai frecvente încălcări se referă la nedeclararea sau declararea neautentică a mărfurilor de larg consum, încălcarea termenelor de tranzit sau de depunere a declarației vamale și depășirea termenului de aflare pe teritoriul RM a autoturismelor introduse și declarate prin acțiune. Tot în perioada vizată, au fost întocmite 240 de procese-verbale cu privire la contravenție și aplicate amenzi în sumă de peste 913 mii lei.

 

Articolul precedentÎn ciuda pandemiei, SFS este pe plus
Articolul următorAi ajuns OM datorită profesorului? Atunci transmite-i un mesaj prin Cartea Mare a Recunoștinței!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.