(Și) La Zastânca și la Voloave cetățenii vor simți efectele Programului „Satul European” / VIDEO

0
830

După cum v-am informat anterior, printre cele 492 de primării din Republica Moldova, care vor primi finanțare în cadrul Programului Satul European” sunt și 18 primării din raionul Soroca. Acestea vor implementa proiecte, care vizează infrastructura localităților și îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor.

La Zastânca, de exemplu, locuitorii mahalalei cunoscute drept „La Candeba”, va fi finalizată etapa a II-a a construcției rețelelor exterioare de alimentare cu apă, iar La Voloave (comuna Parcani) va fi renovată rețeaua de iluminat public.

Despre aceasta am discutat, în cadrul emisiunii „OBSERVATORUL” cu primarul satului Zastânca, Valeriu Covalciuc, și cu primarul comunei Parcani, Serghei Cetulean. VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentStațiunea Zatoca, preferată de soroceni, a fost bombardată de rusi.
Articolul următor595,6 milioane de lei – atâția bani vor primi localitățile din regiunea Nord, în cadrul programului „Satul European”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.