…Și Ilie Damașcan și-a schimbat adresa: de la Hâncești la Turnu Măgurele

0
103

  Toamnă tumultuoasă și plină de surprize plăcute pentru frații Ilie și Vitalie Damașcan. După ce Vitalie a fost împrumutat, de AC Totino, la RKC Waalwijk, a venit timpul ca și Ilie să-și schimbe clubul.

  Astfel, de curând cel mai mare dintre frații Damașcan, Ilie, a semnat un contract pentru un an cu formația AFC Turris din orașul Turnu Măgurele și îi avea în postură de coechipieri fotbaliști cu nume în fotbalul românesc, precum Florin Matache, Ștefan Bărboianu sau George Călințaru. Cu siguranță, este un mare pas înainte pentru fotbalistul nostru or, Turris este o echipă de eșalon secund,  o echipă care se luptă cu șanse pentru a accede în eșalonul superior al fotbalului românesc, iar în sezonul trecut a ratat promovarea „la mustață”…

   Vă reamintim că, în ultima perioadă Ilie Damașcan a evoluat pentru formația Petrocub Hâncești.


Articolul precedentFMF: Spectatorii ar putea reveni pe stadioane
Articolul următorRaionul Soroca este pe locul 2 pe republică după suprafețele agricole cu produse organice
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.