Shibuya Sushi s-a deschis și la Soroca!

0
3259

Dragi soroceni, suntem mândri să vă prezentăm cel mai recent membru al comunității noastre gastronomice. Localul „Shibuya Sushi” – și-au deschis ușile chiar astăzi în centrul orașului. Programul flexibil vă permite să vă bucurați de deliciile gustoase în orice moment al zilei, de la 10 dimineața până la orele 22 seara, fără întrerupere, de marți până duminică, pe strada Ștefan cel Mare 5A, un loc plin de savoare și atmosferă prietenoasă.

Pentru a sărbători deschiderea noastră, oferim vouchere cu reduceri speciale de 10%, 15% și 20% pentru toți iubitorii de sushi din Soroca. Cei mai activi vor fi răsplătiți cu bonusuri speciale, cum ar fi o porție de sushi adițională pentru a completa experiența dumneavoastră culinară.

Bucătăria Japoniei este o artă ce poate fi apreciată nu doar vizual ci și gustativ. Shibuya Food vă oferă acesta posibilitate la cele mai înalte standarte, și un asortiment bogat de produse ce vă vor face sa va simțiți un adevărat gurmand. Pentru această experiență nu ezitați sa faceți o comandă.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentLa ce vârstă ar trebui să aibă un copil un smartphone?
Articolul următorGreşeala din bucătărie care atrage gândaci şi păianjeni. Ce nu trebuie să faci pe blat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.