Serviciul 112 a intervenit pentru a salva… o lebădă

0
59

Salvatorii IGSU din nordul țării au intervenit în ajutorul unei lebede, care a rămas blocată într-un canal de evacuare a apei. Cazul a fost înregistrat la 16 decembrie la ora 07:24 în orașul Edineț, pe teritoriul unei stații de alimentare PECO.

Potrivit informațiilor recepționate de la Serviciul 112, lebăda a căzut de pe acoperiș într-un canal de evacuare a apei, unde a rămas blocată într-un spațiu îngust. La fața locului a venit o echipă de salvatori din cadrul Unității Salvatori și Pompieri Edineț. În scurt timp, angajații Inspectoratului au deblocat și au extras pasărea la suprafața, utilizând echipamentul specializat. După efectuarea misiunii, salvatorii au stabilit că aceasta avea o aripă fracturată și nu putea zbura. Pasărea a fost predat medicilor veterinari din cadrul clinicii veterinare din localitatea Brătușenii Vechi pentru îngrijiri necesare. După administrarea tratamentului medical, lebăda urmează a fi eliberată. Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2022 au fost salvate 516 animale.

SURSA: www.dse.md

Articolul precedentMaioneză fără ulei, trucul gospodinelor iscusite pentru o salată de boeuf cu puține calorii
Articolul următorEconomisim cu cap: Care e temperatura ideală pe care să o menții în casă iarna aceasta?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.