Sergiu Sîrbu a reacționat după denunțul lui Vladimir Voronin că ar fi încercat să o cumpere pe Elena Bodnarenco

0
376

Deputatul PD, Sergiu Sîrbu, a reacționat cu o postare pe pagina sa de Facebook după ce Vladimir Voronin a afirmat în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8 că a încercat cumpărarea fostei deputate Elena Bodnarenco cu 300 mii de euro. 

„După declarațiile emotive și evident, fără pic de adevăr, al președintelui Voronin nici nu mai știu ce să cred. Straniu că domnul Voronin s-a trezit peste mulți ani pentru a se răzbuna prin metode atât de iresponsabile, chiar dacă, omenește, îi pot înțelege supărările personale. Indiferent de câte acuzații false vor mai fi debitate în spațiul public eu oricum nu-i port pică și îi doresc multă sănătate!

Sper că procuratura „decapturată” și „scoasă de sub influența politicului” nu mi-a mai tras încă un dosar penal, pentru că nu vreau să plec capul în fața cuiva.
Apropo, nu m-aș mira, luând considerație grija pe care mi-o poartă de un timp încoace unii procurori moldoveni. Poate nu știați, dar dacă de căutarea miliardului se ocupau vreo 6 procurori, atunci de Sergiu Sîrbu – tocmai peste 30 de procurori și ofițeri de urmărire penală! 🙂
Iar incriminarea în cazul Sîrbu e mai gravă decât la multe cazuri de rezonață din ultima perioadă! “Criminal în serie nu șagă” O seară frumoasă să aveți alături de cei dragi și mai departe de “Politica” moldovenească. Poate dăuna simțului realității)” a scris deputatul.

Amintim că Sergiu Sîrbu a făcut la fel anterior parte din PCRM.

Citește și…

Vladimir Voronin afirmă că s-a încercat cumpărarea fostei deputate Elena Bodnarenco cu 300 mii de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.