Sergiu Dragan la „Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
1200

Alături de noi la emisiunea „Interviu cu soroceni”, realizată de „Observatorul de Nord”, este de această dată Sergiu Dragan, om de afaceri din raionul Soroca. Am discutat cu invitatul nostru despre copilăria de la Șolcani, familie, casa părintească, studiile la Tiraspol, anii ’90, de ce a abandonat profesia de pedagog, prima afacere, cum scăpa de raket, afacerea cu italienii, politică și multe altele.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedent20.200 de locuitori din șase localități și 1.500 de copii de la tabăra „La Dumbravă” vor fi aprovizionați cu apă potabilă
Articolul următorPetre Popa: “Invităm la concurs diferite categorii de vârstă, căci „umorul fin” trebuie cultivat din școală”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.