Seră apărută printre blocuri la Soroca-Nouă: ce spun oamenii și primăria? / VIDEO

0
1727

O seră improvizată ”înfrumusețează” de câteva zile un cartier de la Soroca-Nouă. Construcția decorată cu afișe electorale a fost instalată fără a fi consultați cetățenii. Mai mulți locatari ai blocurilor din preajmă s-au indignat când au văzut sera. Construcția acoperită cu peliculă nu se încadrează nici măcar estetic în această zonă.

Despre acest caz am fost informați de cetățeni printr-un mesaj venit pe adresa redacției prin butonul SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ, așa că am documentat subiectul.

După un val de critici pe rețelele de socializare, autoritățile au venit cu o reacție.Primăria Soroca a informat ulterior sorocenii că aici vor crește răsad de flori.Construcția acestei sere a costat bugetul municipal 3400 lei.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentÎn atenția primarilor soroceni: Comisia Europeană a anunțat alocarea de granturi pentru accelerarea creșterii economice
Articolul următorFără mister, experții americani de top enumeră 9 acțiuni guvernamentale din spatele cazurilor COVID -19 în continuă scădere în India
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.