Șefii Serviciilor desconcentrate din raioanele Soroca, Drochia și Florești au votat unanim pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

0
153

  La Soroca a avut loc o ședință comună a conducătorilor Serviciilor desconcentrate din raioanele Soroca, Drochia și Florești. În ordinea de zi a ședinței au fost incluse două chestiuni: Cu privire la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și Excursie la Muzeul de Istorie și Etnografie „Nicolae Bulat” și Cetatea Soroca.

Șefului Oficiului Teritorial Soroca a Cancelariei de Stat, Veaceslav Burlacu, a venit în fața celor prezenți cu o vastă alocuțiune despre calea pe care trebuie s-o parcurgă Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană, despre mecanismele implementării proiectelor ce țin de aderare, despre avantajele și provocărilor proceselor de aderare. La eveniment au mai luat cuvântul șeful Sectorului Florești, Dumitru Colța și șeful Sectorului Drochia, Vitalie Josanu.

La finele ședinței, cei prezenți, prin prisma Referendumului de aderare, care se va desfășura la toamnă, în aceiași zi cu alegerile prezidențiale, au votat unanim pentru ca Republica Moldova să adere la Uniunea Europeană și s-au angajat să pună umărul la realizarea în viață a acestui deziderat.


Articolul precedentPrima TV Moldova, o nouă televiziune generalistă, se va lansa în RM. „Este ca un agregator de emisiuni pe care suntem siguri că cei din Republica Moldova le vor urmări”
Articolul următorÎn comuna Iliciovca, raionul Florești, vor avea loc alegeri locale noi pentru funcția de primar
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.