Securitatea incluzivă și integrată în R. Moldova

0
50

Asigurarea securității și a siguranței este o sarcină complexă care necesită abordări specifice. Dar prin implicare responsabilă, cooperare și participare incluzivă la diferite niveluri, acest scop poate fi atins. Vezi în infograficul de mai jos care ar fi beneficiile unei cooperări incluzive la nivel național și civic.

Ambasadoarea campaniei „toți pentru Moldova!”

Victoria Dunford, fondatoare MAD-Aid

„Unitate pentru mine înseamnă nu să mergem toți în aceeași direcție, ci să fim umani și să respectăm valorile și principiile altora. Deși mereu suntem etichetați și divizați, diferiți ca religie, cultură, origine – totuși, suntem legați fundamental ca oameni ai acestei planete. Iată de ce trebuie să avem un singur scop: prin unitate și coeziune, să lăsăm un loc mai bun decât am găsit. Atunci când suntem uniți putem face față mai ușor provocărilor mari și mici, și doar împreună putem construi un viitor mai bun.”

Poți deveni și tu unul dintre ambasadorii campaniei „toți pentru Moldova!” și să dai un exemplu întregii țări, răspunzând la întrebarea „Ce înseamnă pentru tine unitatea națională?”. Click pe link pentru participare: https://totipentrumoldova.api.md/ro/ambasador

Acest infografic este parte a Campaniei de informare pentru unitate și coeziune socială „toți pentru Moldova!”, realizată de Asociația Presei Independente (API). Scopul nostru este să contribuim la consolidarea unității și a securității naționale. Te invităm să fii alături de noi.

Câte unul ne va fi greu, dar împreună vom reuși să construim siguranța și prosperitatea acasă.

Află mai multe pe https://totipentrumoldova.api.md/ro

#uniți #toțipentruMoldova! #maiPuternici

Articolul precedentAr vota pentru Unirea cu România Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca? / VIDEO
Articolul următorTrei culori și-o singură iubire – românească! / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.