Se pare, anul viitor vom avea un Paște friguros și roadă mai puțină

0
882

O superstiție din popor spune că, dacă în ziua de Crăciun cerul va fi senin anul va fi roditor, iar dacă va ninge, de Paște va fi vreme frumoasă.

Or, dacă prezicerile meteorologilor pentru Crăciunul din acest an se vor adeveri, nimic din ceea ce am scris mai sus nu pare să fie valabil. Astfel, în ziua de 25 decembrie, când se sărbătorește Crăciunul pe stil nou vom avea ploi și lapoviță. Adică, în anul care vine va fi cu frig de Paști și cu mai puțină roadă.

Nu face, însă, să ne turnăm cenușă pe creștet, fiindcă se mai greșesc și meteorologii, iar stilul de sărbătorire a Crăciunului, nou sau vechi, nu este specificat.

 

 

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentBacșișul a devenit obligatoriu în România și are nivelul între 0% și 15% din valoarea consumației.
Articolul următorO mamă cu șapte copii din Soroca a primit cadouri de Crăciun, din partea medicilor de la Spitalul din Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.