Se apropie cea mai scurtă zi a anului, 28 martie

0
72

Parlamentul European a susținut anul trecut, la sfârșitul lunii martie, propunerea Comisiei de a înlătura schimbarea sezonieră a orei. Comisia a propus înlăturarea schimbării sezoniere a orei în Europa, statele membre având libertatea de a decide dacă vor să aplice, în mod permanent, ora de vară sau ora de iarnă.

Propunerea a luat în considerare o serie de aspecte, inclusiv rezultatele unei consultări publice organizate de Comisie în 2018 care a primit 4.6 milioane de răspunsuri din cele 28 de state membre, cel mai mare număr de răspunsuri primite vreodată într-o consultare de acest fel, cu o majoritate în favoarea renunțării la schimbarea sezonieră a orei.

Republica Moldova a spus atunci că, ar putea lua în considerare decizia Uniunii Europene în acest sens și s-ar putea alătura acesteia.


Articolul precedentLebede fără suflare pe Nistru și Prut. Cine le omoară?
Articolul următorIată cele mai apreciate fotografii din concursul “Primăvara are chipul mamei” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.