Se aprind felinarele și la Soroca Nouă… / VIDEO

0
159

Primăria municipiului Soroca anunță că pe trotuarul de pe str. Dimitrie Cantemir din cartierul Soroca Nouă au fost instalate nouă felinare. Pentru aceste lucrări din bugetul primăriei nu s-au cheltuit bani, informează autoritățile.

Iluminarea străzilor din municipiu, este o prioritate anunțată de mai mulți ani de autoritățile publice locale. Primăria mai informează că în 2020 pe 36 de străzi din municipiul Soroca au fost instalate corpuri de iluminat.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedent224 miliarde de măști în valoare de 43 miliarde de euro a exportat China, în perioada martie – decembrie 2020
Articolul următorÎn ultimele 24 de ore, 766 de persoane s-au vindecat de Covid, 741 s-au infectat, iar 17 au decedat.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.