Școala Sportivă raională Soroca și AO „Echipa de Fotbal de Amatori Visoca” vor primi 15.857 și, respectiv, 8.498 de euro. Vezi de unde vin banii

0
341

Pentru evoluția cu succes a echipei „Sheriff” din Tiraspol, în grupele UEFA Champions League, ediția 2021/2022,  Federația Moldovenească de Fotbal a primit 100.000.000 de lei, care vor fi împărțiți la 84 de entități sportive, care participă în competițiile organizate de FMF și la 7 echipe din Super Ligă.

Printre echipele care au beneficiat de sume de bani sunt și două din raionul Soroca – Școala Sportivă raională, care vor încasa suma de 15.857 de euro și AO „Echipa de Fotbal de Amatori” – 8.498 de euro.

SURSA: federația Moldovenească de Fotbal

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCu o lună înainte de un atac de cord, corpul tău te va avertiza cu aceste 8 semnale
Articolul următorCinci  lucruri pe care să nu le faci niciodată într-un avion
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.