Școala ca oglindă a societății: Află care este situația epidemiologică la instituțiile de învățământ din RM

0
96

  Ministrul Educației, Igor Șarov, a anunțat situația epidemiologică din grădinițele, școlile și universitățile din Moldova după șase săptămâni de la începerea procesului de studii și a recunoscut că numărul cazurilor de COVID-19 în instituțiile de învățământ crește într-un ritm similar cu cel din societate.

Astfel, la ziua de ieri, 6 Grădinițe de copii și 18 grupe se aflau în carantină, patru copii erau confirmați pozitiv cu COVID-19, iar alții 453 se aflau în autoizolare. 67 de educatori erau infectați, iar 107 se aflau în autoizolare, personalul auxiliar infectat – 37, iar în autoizolare – 92.

   Șituația epidemiologică în școli: 19 instituții și 301 clase se aflau în carantină, 284 de elevi serau confirmați pozitiv cu COVID-19, 7 186 se aflau în autoizolare, 373 de profesori erau infectați, alții 373 se afau în carantină.

   Două școli profesionale și două clase se aflau în carantină, 52 de elevi erau confirmați cu COVID-19, 35 de elevi se aflau în autoizolare, 20 profesori erau infectați.

  39 de studenți și 18 profesori din universități erau confirmați cu COVID-19. 121 de studenți și 17 profesori se aflau în autoizolare.

 

Articolul precedent“Neagra de la Paris” pentru Soroca / VIDEO
Articolul următorRomânia carantinizează pentru 14 zile cetățenii veniți din RM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.