Schimbări pe arena politică din Soroca: Iurie Todirean și Victor Său au trecut în alte tabere politice

0
4491

În această primăvară au loc schimbări politice nu doar pe arena politică republicană, ci și pe cea locală. Consilierii Iurie Todirean și Victor Său fac parte deja din alte echipe politice, decât cele cu care au participat la ultimele alegeri.

Iurie Todirean, consilier municipal și raional, fost vicepreședinte al raionului Soroca, face deja parte din echipa Partidului „ȘOR”. La alegerile locale din 2019 Iurie Todirean a câștigat mandatele de consilier din partea Mişcării Social-Politice “Forţa Nouă”, iar anterior a fost membrul „Partidului Nostru”.

Victor Său, consilier municipal și raional, fost primar al municipiului și ex-președinte al raionului Soroca, a trecut în echipa “Pro Moldova”. La alegerile locale din 2019 acesta și-a câștigat mandatele în calitate de candidat independent. La alegerile parlamentare din 2019 Victor Său a candidat din partea Partidului Democrat, anterior a fost ales primar al municipiului Soroca din partea Partidului Național Liberal (2007) și Partidului Liberal Democrat (2015).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.