Schimbări la nivel înalt: un guvern nou cu majoritatea ministrilor vechi / VIDEO

0
65

Pentru mai multă lume, căderea Guvernului Gavriliță și instaurarea Guvernului Recean ar fi trebuit să însemne remanieri considerabile de garnitură, lucru care nu s-a prea întâmplat. Or, majoritatea miniștrilor și-au păstrat portifoliile și urmează de văzut dacă noul cabinet va fa mai bun decât precedentul. Până la urmă, astfel de „metamorfoze” se întâmplă nu de dagul a ceve și de dragul cuiva, dar pentru a ridica calitatea guvernării.

Despre ce așteptări avem noi, ziariștii Vadim Șterbate și Victor Cobăsneanu, de la noul cabinet vă propunem să vizionați în emisiunea „W”. Puteți fi de acord sau puteți avea alte păreri decât ale noastre, dar … așa este într-o democrație. Fiecare cu opinia lui și noi cu ale noastre.

Vizionare plăcută!

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentValeriu Bordian: „Majoritatea pacienților cu COVID-19 au nu doar febră, ci și dereglări de comportament”
Articolul următorMETEO: vremea se răcește – vom avea și -3 grade Celsius
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.