Schimb de experiență și bune practici pentru o educație mai bună în școli

0
438

La data de 27 noiembrie IP Gimnaziul Voloave a găzduit un seminar raional cu directorii adjuncți pentru educație din instituțiile de învățământ din r. Soroca cu tematica „Metodologia evaluării criteriale prin descriptori la Dezvoltarea personală”.

 

În cadrul seminarului au fost prezentate ore demonstrative la Dezvoltarea personală,activitate extracurriculară ,,Împreună pentru imaginea pozitivă a școlii, cât și realizarea schimbului de experiențe și bune practici între colegi.

Nu au lipsit nici partenerii Primăria, Şcoala primară s.Parcani, OMF Voloave-Parcani, Comitetul părintesc din IP Gimnaziul Voloave, conducătoarea Ansamblului Ţărăncuţa din s. Parcani, Doina Prisacari, Centrul multifuncțional Redi-Cereşnoveţ, unde le aducem mulțumiri pentru implicare activă şi colaborare.

Concomitent în gimnaziu s-a desfășurat atelierul de lucru ,,Acțiuni concrete de prevenire a cazurilor de violența în mediul școlar, unde au fost antrenați membrii Consiliului Raional al Elevilor. Elevii au m s I discutat despre activitățile realizate de Consiliile de Elevi din instituții şi proiectele de viitor.

Iavorschii Natalia, prof. de istorie IP Gimnaziul Voloave

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.