Sărbătoare frumoasă la Vasilcău, Grădinița “Prichindel” a marcat jubileul / VIDEO

0
860

Sărbătoare frumoasă la Grădinița “Prichindel” din satul Vasilcău, instituția a împlinit 50 de ani de activitate. Evenimentul a început cu sfințirea instituției de educație timpurie. Jubileul a fost marcat cu participarea fostelor educatoare și angajate, care și-au dedicat mulți ani din viață pentru această instituție și copiii de aici.

Printre foștii micuți care au mers la această grădiniță, este și actualul primar al comunei Vasilcău, Tudor Golub. Colectivul grădiniței a fost felicitat și de partenerii acesteia, cu care au colaborări frumoase. Din cei 50 de ani de activitate ai instituției de educație timpurie, 30 de ani aceasta este condusă de Nina Cioca, care a pus umărul împreună cu colectivul la schimbarea și îmbunătățirea condițiilor din grădiniță.

Din cartea Vasilcău, autori Tudor Ciobanu și Grigore Ciobanu, aflăm că satul Vasilcău avea grădiniță încă acum o sută de ani, în perioada interbelică ea fiind frecventată de micuții de 6-7 ani. Grădinița era condusă atunci de Elena Alexandrov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.