Săptămâna Națională a Voluntariatului ”ALTFel”: Fii partenerul nostru!

0
106
Foto: pixabay.com

Asociația Obștească „Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA” în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret din cadrul DÎTS Bălți, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova din resursele alocate sectorului de tineret implementează proiectul „SNV2020 – ALTFel”.

SNV reprezintă un eveniment național anual de promovare a voluntariatului şi de recrutare a voluntarilor care asigură formarea deprinderilor de a face voluntariat printr-o conlucrare eficientă a tinerilor, autorităţilor publice locale, business-ului responsabil social, mass-mediei locale şi naţionale, societăţii civile, persoanelor publice şi cetăţenilor în organizarea şi desfăşurarea unor activităţi sociale, de caritate, ecologice, de instruire etc.

SNV 2020 ALTFel va avea loc în perioada 4-11 octombrie 2020 în cadrul a minim 25 unități teritorial-administrative, și va fi realizat cu suportul a 27 parteneri locali aleși în calitate de coordonatori locali ai SNV 2020. Urmărim atragerea a peste 600 voluntari care vor organiza 125 activități de voluntariat. La fel, vor fi organizate 5 activități tematice online pentru voluntarii SNV 2020 ALTFel.

INVITĂM partenerii locali (reprezentant al Centrelor de Tineret, al Asociației Obștești, Instituției de Învățământ, reprezentant APL sau orice persoană cu inițiativă și implicată comunitar) să se înregistreze, până la 10 septembrie 2020 aici:

https://docs.google.com/forms/d/1yH0Cu8O97B1-2m10Ia_-150PadAf4OQqI-xY8jIj7CA/edit  sau la adresa de e-mail: ngo.anima@gmail.com,  GSM: 068 00 87 55.

INVITĂM voluntarii SNV 2020 ALTFel, în localitatea care o reprezintă (sau care nu cunosc detalii despre Coordonatorul local din localitatea lor/ au nevoie de mentorat și ghidare, pentru a se implica în activitățile de voluntariat) să se înregistreze până la 2 octombrie 2020 la următorul link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDRrqPtJzviHW5x4Q4nbaofgMu6gI97ksSYmZvkkcsP6TeMg/viewform 

Proiectul asigură premii și certificate pentru Partenerii locali, Entitățile atrase în inițiativă, reprezentanții APL-urilor implicați în inițiativă și Voluntari.

Pentru a urmări activitățile din cadrul SNV 2020 și a vă înscrie ca participant în cadrul acestui program de activități online, accesați:

https://www.facebook.com/CIDPAnima/?modal=admin_todo_tour 

Pentru a urmări apelul de lansare a inițiativei, accesați:

 

 

Pentru alte detalii: Coordonator proiect  MIHALCEAN Nonna, 068 00 87 55. E-mail: ngo.anima@gmail.com 

Articolul precedentAlți soroceni au văzut lumina zilei între 12 și 24 august
Articolul următorVirusul nu iartă pe nimeni: ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, se luptă cu boala!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.