Să vină zăpezile! Societatea pe Acțiuni „Drumuri Soroca” este gata de iarnă / VIDEO

0
347

Conform prognozei meteorologilor, începând cu ziua de sâmbătă, 19 noiembrie și până marți, 22 noiembrie, în raioanele de nord ale Republicii Moldova sunt posibile ninsori, iar stratul de zăpadă ar putea fi de până la 9-12 centimetri.

În acest context, reporterul nostru, Ludmila Marginean, a solicitat un interviu directorului Societății pe Acțiuni, Ion Cojocaru, care ne-a relatat, printre altele, că întreprinderea este gata să facă față zăpezii și că dispune de materiale antiderapante la nivel de 80 la sută din necesități.

Vă propunem să vizionați un material VIDEO la temă.

Vizionare plăcută!

 

  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedentComisia pentru Situații Excepționale a raionului Soroca a discutat despre coordonarea măsurilor în sezonul de încălzire 2022-2023
Articolul următorDe astăzi până marți vom avea ploi cu zăpadă
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.