Să-l ajutăm pe Nicolae din Vasilcău!

0
2420

Direcția Învățământ Soroca îndeamnă oamenii de bună credință să-l ajute pe Nicolae Solovei, un băiat de 11 ani din satul Vasilcău, diagnosticat cu cancer. În campania de colectare de fonduri pentru Nicolae se vor implica atât Consiliile de Părinți cât și Consiliile de Elevi din școlile raionului Soroca.

„În primăvara aceasta asupra familiei Solovei din satul Vasilcău s-a abătut o năpastă, fiul cel mai mare Nicolae, în vârstă de 11 ani a fost diagnosticat cu neuroblastom, scrie în mesajul Direcției. După ce medicii i-au pus acest crâncen diagnostic, familia a aflat că operaţia poate fi făcută în Turcia, iar costul total pentru intervenţie este 56 de mii de euro. Această sumă este mult prea mare pentru bugetul familiei. Tocmai de aceea, domnul primar al comunei Vasilcău, Tudor Golub, a făcut un apel către Consiliile de Părinți și Consiliile de Elevi din școlile raionului să ajute familia Solovei în colectarea banilor necesari pentru Nicolae Solovei, pentru ca băiatul să-și poată realiza cel mai mare vis al său, să se facă sănătos, să revină la școală printre colegi, de care de acum i s-a făcut dor„.

Donații puteți face chiar în localitatea Dumnevoastră, adresându-vă președintelui Consiliului de Părinți din școală, de asemenea puteți depune banii și la bancă pe următoarele conturi:
Denumire entitate: Asociația “SALVEAZĂ O INIMA”
Cod de înregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.