S-a stins din viață Valentina Pletniuc

0
110

După o lungă și grea suferință, în al 68 an de viață a plecat dintre noi doamna Valentina Pletniuc, fostă directoare a Colegiului Pedagogic „Mihai Eminescu” din Soroca. A plecat dintre noi o distinsă doamnă, o profesoară excelentă, o administratoare foarte bună, o mamă și soție iubitoare, o prietenă și o colegă devotată…

Doamna Valentina Pletniuc s-a născut la 30 se ptembrie 1950 în satul Văscăuți, raionul Camenca. În cadrul Colegiului pedagogic din Soroca a activat din 15 august 1974, timp de 44 ani. Conform repartizării Ministerului Educației la început a ocupat funcția de profesor, iar prin ordinul Ministerului Educației din 8 aprilie 1996 și până la 9 decembrie 2015 a fost la cârma instituției. În acest răstimp doamna Pletniuc a lansat în viață o armată întreagă de pedagogi, care activează actualmente în diferite colțuri ale Republicii Moldova și peste hotarele ei.

Boala nemiloasă a rupt dintre rândurile noastre un Om de calitate, iar pierderea ei va fi imposibil de recuperat. Noi, acei care am muncit cot la cot atâția ani și acei, care am avut fericita ocazie să-i fim discipoli regretăm această grea pierdere și exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și apropiaților.

Dormiți în liniște și pace, scumpa noastră colegă și pedagog. Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în pază.

Colectivul de profesori și elevi

ai Colegiului Pedagogic „Mihai Eminescu”  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.