Rublenița: azi, “capitala” accidentelor din raionul Soroca

0
1593

Astăzi, 8 decembrie 2022, la ieșirea din satul Rublenița, raionul Soroca, au avut loc mai multe accidente rutiere. Cauzele acestora nu au fost doar ceața și ghețușul, dar și nerespectarea regulamentului de către șoferi și lipsa cauciucurilor de iarnă.

Potrivit ofițerului de presă Svetlana Talpă: “Azi dimineață, în jurul orei 09:10 , în serviciu de gardă a Inspectoratului de Poliţie Soroca, a parvenit informația telefonică, precum că pe traseul R-14 localitatea Rublenița raionul Soroca au fost produse evenimente rutiere cu implicarea a mai multor unități de transport.

Intervenind la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor și factorilor care au favorizat producerea accidentului rutier, preliminar polițiștii din Soroca au constatat că, pe porțiunea de drum de pe traseul R-14 la km 12+600m ieșire din satul Rublenița raionul Soroca, au avut loc mai multe accidente rutiere. Cauza ar fi, ignorarea de către conducătorii de vehicule a situației rutiere și anume condiții meteo nefavorabile (ceață), unde partea carosabilă era acoperită cu ghețuș precum și neadoptarea vitezei de circulație la condițiile meteorologice, totodată nerespectarea distanței (spațiului dintre vehicule), fapt care și a dus la producerea accidentelor date după cum urmează:

1)  O femeie conducând automobilul de marca Lexus (anvelope de vară) a tamponat din spate automobilul Vaz condus de un bărbat.

2)  Un bărbat conducând vehiculul de marca Mercedes 412 a tamponat din spate tirul Volvo condus de un alt bărbat.

3)  Un bărbat conducând automobilul de marca Dacia Logan a tamponat din spate un alt automobil Dacia logan condus de un bărbat.

Nici una dintre persoanele implicate în evenimentele rutiere, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Toți conducătorii auto, fiind supuși testării alcoolscopice, s-a stabilit că aceștia nu erau în stare de ebrietate. Pe aceste cazuri au fost pornite proceduri contravenționale în vederea ilucidării tuturor circumstanțelor”.

 

 


  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentInvitație la vals dar și Colivia cu nebune, vă așteaptă în acest weekend să le vizitați
Articolul următorVeronica Ghervas: „Îmi place foarte mult meseria mea, în ea mă regăsesc”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.