România: Peste 1.200 de litri de vin și 200 kg de carne, găsite în coletele moldovenilor / VIDEO

0
145
Peste 1.200 de litri de vin, 230 de litri de tărie şi circa 200 de kilograme de produse alimentare de origine animală, depistate în patru autoutilitare ce se deplasau din Moldova spre România, scrie echipa.md

Oamenii legii au oprit pentru un control, în apropiere de localitatea Cotu Morii din județul Iași patru autoutilitare încărcate cu bagaje și colete.

 

Oamenii legii de peste Prut precizează că în pachete erau bunuri accizabile, precum şi produse de origine animală, motiv pentru care au condus vehiculele în Punctul de trecere a frontierei Sculeni şi au solicitat efectuarea unui control amănunțit.

Astfel, în total, au fost ridicați 1248 de litri de vin, 230 de litri de alcool şi 218 de kilograme de carne, lapte, ouă și brânză, în valoare de peste 100.000 de lei moldovenești.

Prin urmare, produsele au fost ridicate în vederea confiscării, iar suma amenzilor aplicate se ridică la o sumă echivalentă cu 125 de mii de lei moldovenești.

echipa.md

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPreședintele raionului și primarul orașului Călărași au fost reținuți
Articolul următorCând va reveni diaspora acasă?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.