„Roll Kebab ” SRL , printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”

0
120

Unul dintre sponsorii concursului „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”, este „Roll Kebab ” SRL, șaormerie autentică, fondată în 2015 ca o afacere de familie. Se poziționează pe producerea kebab-ului autohton, bazat pe produse locale în stare proaspătă și sosuri naturale 100%.

Scopul companiei este de a demonstra că șaorma poate fi o mâncare sănătoasă și poate fi consumată chiar și de copii, femei însărcinate, persoane cu regim alimentar restricționat. SRL „ROLLKEBAB” produce un asortiment variat de șaorma pentru gustul fiecărui client.

Colaborează doar cu producătorii autohtoni, care dispun de certificate de calitate pentru produse. Un principiu de bază este să folosească doar carnea în stare proaspătă (ne congelată) marinată cu 24 de ore îaninte de coacere, iar metoda de pregătire fiind cea mai sănătoasă (cu sursa de căldură din lateral), sosuri 100% naturale pregătite zilnic.  Produsul e preparat în fața consumatorului și foarte important, să nu conțină ingrediente procesate, aditivi alimentari, potențiatori de gust etc.

Calitate superioară, gust fenomenal și sănătate – acestea sunt atuurile Roll Kebab, deaceea compania oferă garanție pentru toate produsele oferite.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate. Despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul Observatorul de Nord.
Termenul limită – 15 decembrie 2022.
SUCCES TUTUROR!

Articolul precedentStudioul foto „StudioDELUXE99”, printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”
Articolul următorIncredibil! În acest an toată lumea are aceiași vârstă – 2022 de ani!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.