Robert Cerari despre romii din dealul Sorocii, problema școlarizării și cum au fost ajutați de cumătrii moldoveni la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
1788

Alături de noi la emisiunea „Interviu cu soroceni”, realizată de „Observatorul de Nord”, este de această dată Robert Cerari, zis și Maculea, unul dintre liderii comunității rome din dealul Sorocii. 

Am discutat cu invitatul nostru despre romii din Soroca, meșteșugari și tradiții dispărute, problema școlarizării, cum și din ce bani și-au construit casele, integrarea în comunitate, cumătrii moldoveni, cum au ajuns drogurile să fie problema principală în comunitatea romă și cum au luptat cu ea, familie, afacerile sale și multe altele.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

 


Articolul precedentTrei persoane au decedat și trei au fost traumatizate în impactul produs între un Renault și un Audi
Articolul următorMeteo: astăzi vom avea teperaturi de vară, până la +24 de grade Celsius
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.