REPORTAJ VIDEO: Redeschiderea școlii din Țepilova, între da și ba

0
87

Discuțiile în jurul inițiativei de redeschidere a școlii din satul Țepilova, continuă. Direcția raională Învățământ susține că școala nu a fost redeschisă ci, se află în regim de testare.

Decizia oficială va fi propusă spre aprobare la ședința Consiliul raional din 25 ianuarie. Între timp locuitorii satului s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii susțin redeschiderea școlii în plin proces de studiu, alții sunt de părere că școala trebuie redeschisă la întâi septembrie. Un grup de părinți s-au adunat în fața școlii care luni avea ușa încuiată, pentru a-și exprima nemulțumirile. Aceștia susțin că sunt siliți să-și aducă copii la școala din sat, iar recent un grup de elevi a fost coborât din autobuzul școlar. Detalii aflați din reportajul nostru.


 

 

Articolul precedentFermierul de unul singur în câmp
Articolul următorSorocenii și-au reamintit de viața și activitatea lui Alexandru Moșanu
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.