Recent decorat de Dodon, Mihail Aizin, zis și „Kitaeț”, a decedat

0
240

  A decedat de COVID-19 controversatul om de afaceri Mihail Aizin, alias Kitaeț, considerat unul dintre liderii unei organizații criminale din timpul guvernării comuniste, care a fost decorat recent de președintele Igor Dodon cu ordinul Gloria Muncii.

Vestea tristă a fost adusă de către anagajații companiei, proprietarul căreia era Mihail Aizin, scrie tv8.md. „Echipa numeroasă de angajați ai companiei își exprimă regretul și compasiunea cu privire la moartea proprietarului companiei Aizin Mikhail Gdalevich. Condoleanțe profunde familiei și prietenilor decedatului. Sperăm că cuvintele noastre de susținere să vă sprijine în acest moment dificil și să vă ajute să faceti față durerii în urma pierderii. Dumnezeu să-l odihneasca în pace”.

 


Articolul precedentCovid-19: 1408 teste, 389 persoane infectate, 3 decese. Și în raionul Soroca avem +…
Articolul următorCine alege…răul cel mic!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.