Reabilitarea Muzeului de Istorie și Etnografie din Soroca – lucrările decurg conform graficului / VIDEO

0
101

  Agenția de Dezvoltare Regională  Nord, Consiliul Raional Soroca și SRL „Moldsercon” au semnat, pe data de 8 iunie 2022, un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Valorificarea Patrimoniului istorico-cultural al Regiunii de Dezvoltare Nord prin reabilitarea Muzeului de Istorie și Etnografie din municipiul Soroca”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală. 

Conform contractului, în decurs de 12 luni, SRL „Moldsercon” s-a angajat să reabiliteze clădirea Muzeului de Istorie și Etnografie din municipiul Soroca, în conformitate cu prevederile proiectului tehnic, cu detaliile de execuție, precum și cu normativele, standardele și prescripțiile tehnice.

Recent, în cadrul emisiunii ”OBSERVATORUL” i-am avut în postură de invitați pe domnii Grigore Bucătaru, șeful Direcției Cutură și Turism Soroca și Mihail Iazinschi, inginer la SRL „Moldsecron”, care au vorbit despre stadiul lucrărilor ce țin de reabilitarea acestei importante instituții.

Vizionare plăcută!

 

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAtenție! În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2022, Consulatul General al României la Bălți nu desfășoară program de lucru cu publicul.
Articolul următorConsiliul Raional al Tinerilor din Drochia au fost desemnați ca cei mai activi din anul 2022
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.