Raionul Soroca are un nou-vechi președinte: Veaceslav Rusnac a fost ales de consilierii socialiști, comuniști și doi consilieri din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr

0
441

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului raional Soroca, a fost ales președintele raionului. Acesta este Veaceslav Rusnac, care a ocupat această funcție și anterior. Pentru candidatura acestuia au votat consilierii socialiști, comuniști și cei doi consilieri ai Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

Astfel, zvonurile precum că la conducerea de vârf a raionului Soroca nu vor avea loc schimbări s-au confirmat. Acum urmează ca și alte astfel de zvonuri, inclusiv ce țin de cele două funcții de vice-președinte, să se confirme.

Articolul precedentEpiscopul Ioan (Moșneguțu) de Soroca: „Noi, Biserica Ortodoxă din Moldova, ne disociem de declarațiile pro-război ale Patriarhului Kiril” / VIDEO
Articolul următorDaniel Leahu: „Tinerii fermieri sunt garantul securității alimentare a țării. Merită mai multă susținere”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.