Raionul Soroca are o nouă Strategie de dezvoltare есоnоmiсо-socială

0
217

Astăzi a avut loc ședinţa ordinară a Consiliului Raional Soroca cu 20 de proiecte la ordinea de zi. Primul subiect de pe ordinea de zi a fost adoptarea Strategiei de dezvoltare есоnоmiсо-socială а raionului Soroca pentru anii 2021-2024.

Strategia are ca scop “identificarea nevoilor reale de dezvoltare ale raionului Soroca, pe o bază consultativă (consiliu participativ, grupuri de lucru, consultări etc), care au asigurat consensul asupra priorităților de dezvoltare ale raionului pentru următorii patru ani și definirea direcțiilor de acțiune strategică pe termen mediu cu transpunerea lor într-un portofoliu de proiecte, care să asigure premisele implementării strategiei” se menționează în textul acesteia. Cu majoritatea voturilor aceasta a fost aprobată. 

Strategia de dezvoltare есопоmiсо-socială а raionului Soroca pentru anii 2021-2024 poate fi accesată AICI. În curând revenim cu secvențe video de la ședință.

Articolul precedentA început ședința Consiliului raional Soroca / LIVE VIDEO
Articolul următorCabinetul „de sacrificiu” al Nataliei Gavriliță reprezintă, probabil, scheletul cabinetului „pe bune”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.